Dataservice företag

 

Vi arbetar främst med IT-tjänster för företag i Stockholm och med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad, för projekt runt hela världen.

Våra specialister har en god förståelse av dataservice-behoven i moderna företag. Just därför erbjuder vi flexibla lösningar för dataservice, som anpassas individuellt efter företagets behov.

En av de främsta fördelarna med ett sådant arbetssätt är att ni inte behöver anställa era egna specialister som ansvarar för IT i företaget. Att göra det är oftast inte lönsamt om inte man har ett mycket stort företag eller ett företag som är inriktat just på IT.

Vår erfarenhet tyder på att små och normalstora företag inte brukar behöva mer än 2-4 dagar i månaden då en IT-specialist finns tillgänglig. Detta gäller åtminstone för våra IT-specialister, som hjälper kunderna mycket snabbt och effektivt.

Under tiden vi är hos er ser vi till att all kontorsteknik fungerar korrekt, hjälper anställda med både mjuk- och hårdvaruproblem samt förebygger framtida problem som kan uppstå. Det mesta tänkbara inom dataservice ingår och tilläggstjänster (t.ex. datakurser för anställda) finns vid behov.

Självklart erbjuder vi även dataservice för företag som har drabbats av något enstaka problem och inte är i behov av regelbunden dataservice.

Vi utför dataservice i världsklass för företag av alla storlekar.

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss!

 

Akut - Datatjänster 24

 

Har er dator gått sönder? Fungerar inte nätverket? Är ni rädda att ni har förlorat all er data? Behöver ni akut IT-hjälp?

Ring oss, så kommer våra specialister när som helst och löser ert problem!

Vi utför bland annat akut datorreparation, akut nätverksdiagnostisering och akut hårddisksåterställning.

Kostnad för akut dataservice:

 Servicekostnaden är 370:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 320:- (exkl. moms) Priset gäller vardagar 09-18


Andra tider, dagar, helgdagar och röda dagar, förutom nattetid.

Servicekostnaden är 490:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 440:- (exkl. moms)


 

Nattetider (22-06)

 Servicekostnaden är 900:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 850:- (exkl. moms)


Vi arbetar inom hela Storstockholms område.
Arbete i andra städer är också möjligt. Resekostnader tillkommer då.

 

Datatjänster Privat

 

Service på plats. En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. Tar undersökningen mindre än 20 minuter så kostar det inget. Annars är felsökningspriset 250 kr.

Informationsräddning från kraschade datasystem. Har din PC eller Mac kraschat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950 kr.

Uppgradering av din dator. I många fall kan du uppgradera några komponenter i din dator. Det kan förlänga datorns livslängd med många år, så att du sparar både tid och pengar. Det är dock svårt att veta vilka komponenter man ska ha utan att vara insatt i datorbygge. Vi hjälper dig hitta rätt bland myriaden av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. som finns på marknaden. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

Nätverk. Om du har problem med din router eller något annat problem med din internetuppkoppling i hemmet, så löser vi det effektivt, antingen direkt hos dig eller hos oss.

Rensning från virus och skadliga/onödiga filer. Ju mer man använder sig av en dator, desto mer onödig och ofta skadlig information samlar den på sig. Till och med om man har ett bra antivirusprogram så kan virus ibland smita igenom och skada datorn, så att man kan förlora viktig information eller drabbas av stöld. För att motverka detta hjälper vi er konfigurera era antivirus-lösningar korrekt och rensa er dator från onödiga filer.

Reparation och byte av trasiga komponenter.

Felsökning av hårdvara.

Teknisk support och hjälp med program.

Konsultation och hjälp med inköp av teknik. Om du vill köpa en ny dator, skrivare, TV, router eller valfri annan teknik, så kan det vara svårt att hitta rätt. Ofta är det även svårt att installera det nya köpet och få det att fungera med annan teknik som man har i hemmet. Vi har koll på vilka produkter som är prisvärda och vad som passar för era behov. När ni kontaktar oss, så hjälper vi er med val, leverans och installation av er nya enhet.

It-Hjälp | It-Support | Data-support

Beställ eller fråga här

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.