Vad kan vi erbjuda?

 

Utveckling på Magento
Utveckling och professionell skapande av webbutik på CMS «Magento» ® - en av de viktigaste inriktningarna av vår verksamhet.

 

Support för webbutik på Magento
Support för webbutik på Magento plattformen är en mycket efterfrågad tjänst. Speciellt om du själv inte kan ha en supporttjänst i din webbutik.

 

Webbhotell för webbutik på Magento
För att din webbutik ska kunna fungera på Magento plattformen behöver du ett webbhotell som bör motsvara alla nödvändiga tekniska krav.

 

Seo och marknadsföring på nätet
Handlar om hur Internet marknadsföringsstrategi SEO inkluderar i sig en förståelse om hur sökmotorer fungerar och var människor söker efter dem.

 

Magento design
En webbutiks utseende är en viktig estetisk komponent. Om din webbutiks utseende inte överensstämmer med dina potentiella kunders förväntningar kan det påverka försäljningen negativt.

 

Magento rådgivning
Det kan hända att du har ett stort antal idéer angående din nya webbutik på Magento plattformen. Förverkligande av dina idéer kan bli helt fantastiskt. Det är här som vi kan hjälpa dig.

 

Administration av din webbutik på Magento
Administration av en webbshop är en ganska svår uppgift för dem som gör det för första gången. Det är viktigt att veta hur du ska använda din webbutiks administrations panel.