Nyaste webbdesign

Din webbdesign är din webbsidas ansikte. Webbdesign är direkt avgörande för hur kunden ser dig eller ditt företag.

När man först besöker en webbsida så är det inte innehållet man lägger märke till. Det är själva designen som man kollar på. Självklart är textkvalité, priser mm. väldigt viktigt för en framgångsrik webbsida, men utan en välgjord design kommer ingen lägga märke till det.

I en framgångsrik webbdesign spelar väldigt många element en stor roll. Minsta lilla detalj kan utgöra skillnaden mellan en design som attraherar besökare och en design som får hela webbsidan att framstå som oseriös. I vissa fall väljer människor att själva göra sin webbdesign eller anlita någon bekant utan särskilt mycket erfarenhet. Detta är i princip alltid ett misstag. Det är både mycket mer komplicerat och mycket mer tidskrävande än man kan tro att göra en bra webbdesign. Därför är det alltid en utmärkt idé att anlita en professionell webbstudio som vet precis vad de gör.

Vi gör unika webbsidor med fin och billig webbdesign samt enkel redigering. Vi arbetar med webbdesign Stockholm och hela Sverige sedan år 2000 och vi har en enorm mängd exempel på webbdesign av varierande svårighetsgrad i vårt portfolio. Vi har även stora projekt i Tyskland, Ukraina och baltiska länder. Vi är en liten webbyrå i Stockholm. Vårt team består av 5 människor som arbetar med professionell webbdesign och webbutveckling.

Ingår Bas Standard Pro Dev
Pris 6500 kr 12000 kr 17900 kr fr 23000 kr/månad

 

Vi gör unika webbsidor av olika svårighetsgrader. Från enkla presentationswebbsidor till stora projekt, som webbshops och sociala nätverk. Vi utvecklar stora som små webbprojekt efter era önskemål. Blistar AB - Professionell Webbdesign i Stockholm

 

WebbDesign enkel unik unik+ unik+
CMS med enkel editor html / wordpress ja ja ja
Antal sidor 1-6 tillval tillval tillval
Sökmotoroptimerad nej ja ja ja
Mobiloptimerad bas ja ja, responsive ja, responsive, custom
Sociala nätverk nej ja ja ja
Support efter projektets avslutande 7 dagar 14 dagar 30 dagar 60 dagar
PHP & MYSQL ja ja ja ja
Flash / Bildspel nej tillval tillval tillval
Fotografering nej nej tillval tillval
Webbhotell för ett år ja, bas ja, standard ja, pro ja, pro eller vps
Webbutveckling asp & php nej nej ja ja
Arbetstid upp till två veckor en månad 45 dagar efter överenskommelse
Arbetstimmar upp till 25 upp till 55 upp till 90 upp till 120 / månad

 

 

Extra support per timme 390 sek / första timmen, 290 / följande timmar. Vid beställning av mer än 8 timmar 270 / timmewebbdesign i Stockholm

Beställningsscript 5900 sek.

Enkel editor för er webbsida 5400 sek

Uppgradering av webbdesign från 6500 sek

Undersökning av webbdesign 1500 sek

 

Kontakta oss för flera konkreta exempel.

* I alla priser ingår webbhotell och domännamn!

Webbyrå i Stockholm: Vi har ingen konkurrens med balans av priser och kvalité på webbutveckling och webbdesign. Vi arbetar tills våra kunder blir helt nöjda. Därför är våra kunder alltid helt nöjda. Blistar AB - Professionell och Billig Webbdesign i Stockholm

Professionell och billig Webbdesign & Sökmotoroptimering

Vad som är mycket viktigt är att vi har otroligt bra möjligheter för sökmotoroptimering. Våra kunder finns, trots hård konkurrens, på Google's förstasida. Vi arbetar för bra resultat!

Om man har en välgjord webbsida med bra innehåll och en bra webbdesign så kan man garanterat få besökare på webbsidan att stanna utan några problem, men en svårighet finns fortfarande. Var ska man få dessa besökare från början? Om man bara sprider vidare information om webbsidan genom rekommendationer mellan människor kommer det ta extremt lång tid tills webbsidan får någon popularitet. Därför tar vi vara på sökmotorer, som Google, för att aktivt marknadsföra sidan och hjälpa intresserade människor att hitta dit. Vi har goda kunskaper om hur Google's algoritmer fungerar och vet allt om hur man använder sig av det för att rankas högt i deras system och vara bland en av de första webbsidorna som dyker upp vid en sökning.

För att komma på Google's förstaplats måste vi först analysera hur stora konkurrenter ni har, arbeta med era texter och koder, skapa länkar samt kontrollera resultaten. Priset varierar från 500 upp till 5000-10000+ kronor per månad. Detta beroende på hur stor konkurrens det är på ert/era sökord.

Mer information om sökmotoroptimering kan ni få här.

 

Omdömen från våra kunder och vänner

När  webbsidan skapades använde vi ganska billig webbdesign. Webbsidan beställdes under 2009 och ser fortfarande fin ut. Tack för ett bra jobb, rekommenderar alla! Jag beställde också nyligen en mobiloptimerad version och de fixade det mycket snabbt.
Natalia,  Stockholm, 2016


Vårt företag sysslar med flytt och flyttstäd i Stockholm.  Vi beställde paketlösningen - Webbdesign i Stockholm + Stockholm SEO. Resultatet är över förväntan bra! Vi fick en vacker och modern webbsida och en hög position i Google.


Vi  har arbetat med städning i Stockholm i snart 20 år.  Vi samarbetade, under denna tid, med många olika webbdesigners. Sedan 2013 samarbetar vi med Blistar AB. Vi har ett kontrakt med dem på tre typer av tjänster: Webbdesign, SEO, WEBBHOTELL. Är mycket nöjda med allt!

Städfirma


Jag är VD på ett internationellt företag. För mig är det viktigt att ha en stabil, snabb, mobil-vänlig hemsida som går att lätt hitta på nätet. Jag beställde, efter rekommendation av partners, socialpaket för min hemsida och är mycket nöjd. Har redan rekommenderat Blistar AB för 2 av mina vänner.


Vi beställde ett socialpaket efter rekommendation. Är jätte nöjda! Vi säljer dörrar i Stockholm. Nu ser vår hemsida mycket modernare och fräschare ut.


Vår  portal ger bred och fördjupad kunskap om Tyresö kommun. Portalen har skapats av företaget Blistar AB.

Portalen BoiTyresö

 

Om ni inte vill betala omgående och om ni vill skriva av kostnader under året kan ni, vid beställning av en webbsida med DEV-paket, ta ett års räntefria lån

*Alla priser är exklusive moms

Blistar Webbstudio & Webbdesign i Stockholm

Billig SEO och webbdesign Stockholm

 

Webbdesign från Blistar AB 2013 - oktober 2014 och Istorknet