Komplett IT-lösning / IT-support för Företag

Om ni ofta stöter på problem med datorer, skrivare, nätverk, servrar eller er webbsida, så behöver ni inte ha fasta IT-anställda. Vi är experter inom allt detta. Beställ våra tjänster för att snabbt och smidigt lösa alla IT-problem - utan att behöva betala arbetsgivaravgifter.   

Varför just vi:

Våra huvudsakliga uppgifter är att erbjuda IT-tjänster till företag i Stockholm och att syssla med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser med en garanterad kvalitet.

Eftersom vi, som ett Specialiserat IT-företag, alltid bekantar oss med de senaste teknologierna före de flesta andra företagen och använder vår egna erfarenhet och effektiva metoder, så erbjuder vi högkvalitativ dataservice för företag och integrering av marknadens bästa teknologier. Vi är återförsäljare och samarbetar med flera ledande företag som säljer datorer och kontorsteknik. Genom att köpa teknik via oss får ni därför samma höga kvalité till lägre priser.

Ni behöver inte betala per timme eller anställa en IT-specialist.

Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag. Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Bas
Företagspaket

2 900 kr
  • Vi kommer en gång i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er en dag i månaden under 8 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. I tjänsten ingår: lösning av alla IT-problem och planerat underhåll av datorer, nätverk, webbsidan. Vi erbjuder även 2 timmars extra onlinesupport.
Beställ Nu

Standard
Företagspaket

5 500 kr
  • Vi kommer två gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er två dagar i månaden under sammanlagt 16 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 4 timmars extra onlinesupport och möjlighet för övervakning av er webbsida. Nödsituationer på webbsidan åtgärdas då även när vi inte är hos er.
Beställ Nu

Pro
Företagspaket

10 500 kr
  • Vi kommer fyra gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er fyra dagar i månaden under sammanlagt 32 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 8 timmars extra onlinesupport, möjlighet till övervakning av er webbsida och ett extra telefonnummer för snabb kommunikation i nödsituationer.
Beställ NuVi har ingen bindningstid.  Första månaden är det rabatt på 30 %.
Vi ser till att ni blir nöjda med ert IT-system. 

 

Tjänster inom Dataservice för Företag:

 

Utöver allt som är nämnt ovan erbjuder vi även: Reparation och support för stationära & bärbara datorer, surfplattor och telefoner. Installation och konfigurering av tillhörande mjukvara. Skapelse och konfiguration av nätverk: allt från att placera kablar till att ställa in hanterbara switchar, routers och servers. Skapelse, underhåll och serverinställning för webbsidor av alla svårighetsgrader, som uppnår alla moderna krav. 

 

Välkommen!

BliStar AB
Lindalsvägen 57
135 50 Tyresö
08-559 24 573
073 - 596 40 94

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS IT-KONSULTATION OCH BESTÄLLNING

Click on the image to change it

FLER TJÄNSTER INOM IT-SUPPORT

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.