Datorservice i Stockholm

• Service på plats. En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. Tar undersökningen mindre än 20 minuter så kostar det inget. Annars är felsökningspriset 250 kr.

• Informationsräddning från kraschade datasystem. Har din PC eller Mac kraschat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950 kr.

Service för Apple och Mac. Vi arbetar med en mängd olika produkter från Apple, inklusive MacBook, iMac, Mac Pro, iPhone och iPad. När en ny version av Mac OS X släpps blir det ofta problem med många enheter som inte ursprungligen byggdes för det. Det kan i många fall ske synkroniseringsproblem och filerna som man har på sin Mac försvinner då. Oftast betyder det dock inte att de är borta helt och hållet. Vi gör återhämtning av förlorade filer på Mac och hjälper till med inställning av iCloud. Även andra problem kan förekomma vid uppdatering av OS X - vi hjälper till med allt som kan hända. Om man vill ha nya uppdateringen men inte vill installera den själv så erbjuder vi även uppdatering av OS X och säkerhetskopiering av systemet. Många Macs och speciellt iMac drabbas ofta av problem med hårddisken. Om ni har något av dessa problem så kan det vara dags att byta hårddisk, vilket vi kan göra åt er på ett snabbt och tryggt sätt. Under många års arbete med Mac och andra Apple-enheter har vi stött på kunder med de flesta tänkbara problemen. Kontakta oss, så bedömer vi direkt vad ert problem är och hjälper er Mac, iPhone eller iPad att fungera felfritt! För Mac gäller följande priser: Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 500 kr. Felsökning hos kund i Tyresö kostar 700 kronor. Om ni beställer ett paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande: 2 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 1200 kronor. Arbete hos kunden kostar 250 kronor extra.

• Uppgradering av din dator. I många fall kan du uppgradera några komponenter i din dator. Det kan förlänga datorns livslängd med många år, så att du sparar både tid och pengar. Det är dock svårt att veta vilka komponenter man ska ha utan att vara insatt i datorbygge. Vi hjälper dig hitta rätt bland myriaden av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. som finns på marknaden. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Nätverk. Om du har problem med din router eller något annat problem med din internetuppkoppling i hemmet, så löser vi det effektivt, antingen direkt hos dig eller hos oss.

• Rensning från virus och skadliga/onödiga filer. Ju mer man använder sig av en dator, desto mer onödig och ofta skadlig information samlar den på sig. Till och med om man har ett bra antivirusprogram så kan virus ibland smita igenom och skada datorn, så att man kan förlora viktig information eller drabbas av stöld. För att motverka detta hjälper vi er konfigurera era antivirus-lösningar korrekt och rensa er dator från onödiga filer.

 Reparation och byte av trasiga komponenter.

• Felsökning av hårdvara.

• Teknisk support och hjälp med program.

• Konsultation och hjälp med inköp av teknik. Om du vill köpa en ny dator, skrivare, TV, router eller valfri annan teknik, så kan det vara svårt att hitta rätt. Ofta är det även svårt att installera det nya köpet och få det att fungera med annan teknik som man har i hemmet. Vi har koll på vilka produkter som är prisvärda och vad som passar för era behov. När ni kontaktar oss, så hjälper vi er med val, leverans och installation av er nya enhet.

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.