Vi kan snabbt ta bort alla virus och skripter, stoppa utskick av skräppost och installerar en unik, obegränsad anti-spam program som kan upptäcka alla befintliga kryphål.

Varför beställa virusskydd av din dator hos oss?

1. Vi garanterar snabb borttagning av alla typer av virus och skadliga koder samt borttagning av din webbsida från virusdatabaser.
2. Vi installerar obegränsat skydd mot dataintrång som inte behöver uppdateras.
3. Vi har många kunder som litar på oss och rekommenderar oss vidare.
4. Vår garanti gäller i 6 månader.
5. Vi har fast pris för hela skyddspaketet. Engångsbetalning. Rabatter när du beställer 3 eller fler webbsidor.
6. För juridiska personer tillhandahåller vi alla nödvändiga redovisningsdokument.

Har du några frågor? Ring oss gärna:

 

Varför ska man ta bort virus?

Viruskod på din webbsida kan leda till en fullständig blockering av antivirusprogram eller webhotell samt till ett förbud att vissa upp webbsidan i sökmotorerna. Virus är skadliga för din webbsidas besökare och kan infektera deras datorer med skadlig kod och Trojan-programer.

Det är viktigt att ha klart för sig att datavirus är en följd av dataintrång. Därför är det viktigt att hitta en källa till uppkomsten av datavirus på din webbsida (mest troligt att intrånget sker genom kryphål i skripter eller pga. stöld av lösenord från FTP).
Borttagning av datavirus består av 3 huvudsteg:

• full diagnostik och scanning av webbsidan i syfte att upptäcka skadliga skripter,
• borttagning av alla virusprogram,
• skydd mot intrång.

Varför ska man skydda sin dator mot intrång?

Enligt uppgifter från Sophos sker det dagligen drygt 30 000 dataintrång. 8 av 10 webbsidor har kryphål som gör det möjligt för angripare att tränga sig in i webbsidans databas, installera skadlig kod, hämta data från databasen eller få tillgång till konfidentiell information om dina besökare.

Orsaken till detta är att ägare och tillverkare av webbsidan inte lägger stor vikt vid datorsäkerhet och skydd mot intrång.

Otillräckligt dataskydd kan leda till tråkiga konsekvenser: webbsidan kan sluta att fungera eller kan börja sprida datavirus. I 90 % av fallen förlorar webbsidan sina positioner i sökmotorer pga. intrång. Det är därför nödvändigt att, på förhand, uppmärksamma din webbsidas säkerhet och vidta nödvändiga åtgärder för att stärka skyddet.

Du kan se alla våra tjänster under länken ”Våra tjänster”.

Du kan gärna beställa virusskydd och skydd mot intrång genom att fylla i vår kontaktform.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.