Webb

Vi har ett enormt urval av webbtjänster. Hos oss kan ni både hitta helhetslösningar för nya webbsidor och mer specifika tjänster, så som webbhotell, sökmotoroptimering, datacenter, webbdesign, konkurrensanalys mm.


 

Din webbdesign är din webbsidas ansikte. Webbdesign är direkt avgörande för hur kunden ser dig eller ditt företag.

När man först besöker en webbsida så är det inte innehållet man lägger märke till. Det är själva designen som man kollar på. Självklart är textkvalité, priser mm. väldigt viktigt för en framgångsrik webbsida, men utan en välgjord design kommer ingen lägga märke till det.

I en framgångsrik webbdesign spelar väldigt många element en stor roll. Minsta lilla detalj kan utgöra skillnaden mellan en design som attraherar besökare och en design som får hela webbsidan att framstå som oseriös. I vissa fall väljer människor att själva göra sin webbdesign eller anlita någon bekant utan särskilt mycket erfarenhet. Detta är i princip alltid ett misstag. Det är både mycket mer komplicerat och mycket mer tidskrävande än man kan tro att göra en bra webbdesign. Därför är det alltid en utmärkt idé att anlita en professionell webbstudio som vet precis vad de gör.


 

Hur fungerar sökmotoroptimering?

1.I början ska man analysera webbsidan, optimera sidkoden utifrån det och lägga till ord som ni vill bli hittade med i Google.

Ett sådant arbete för en normal webbsida kostar 900 kr + moms. Det tar 1-2 dagar. För större webbsidor väljs priset individuellt. Det är startarbetet, det görs en gång.

2.Det är också viktigt att andra webbsidor länkar till er. Ju högre statistik dem sidorna har, desto bättre position kan ni få. Sökmotoroptimeringens pris beror på konkurrens och antal sökord. Ni kan bli länkade av liknande sidor, vänners sidor o.s.v.

I alla fall har varje länk sitt pris. Sökmotoroptimering är ett väldigt noggrant arbete. Optimeraren måste tänka på många saker för att få länkar för ett bra pris. Vi gör det professionellt. Om man jämför oss med konkurrenter eller egenföretagare, så kan vårt arbete med länkar vara upp till 10 gånger billigare!

Varje månad ser vi noga på era länkar, tar bort dåliga länkar och byter ut dem mot bättre.

Vi tar inte månadsavgifter. Vi tar en andel av länkarnas kostnad. Beroende på olika faktorer är den 30-40%. Ni bör veta att det är ett stort arbete, och i priset ingår också överföring av pengar. För sidor med låg konkurrens är mellanpriset 500 kronor på 3-5 ord eller ordblandningar. För mellanstora webbsidor blir priset oftast runt 1000 - 1500 i månaden sammanlagt. För sidor med stor eller väldigt stor konkurrens är priset 2500-7000 i månaden sammanlagt. Vi kan analysera webbsidan och rekommendera en budget. Beslutet om budgeten för sökmotoroptimering tar ändå kunden. Skriv till oss, så skriver vi en lista över bra sökord.

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.