Tillverkning, modifiering och överföring av webbsidor baserade på Joomla

Joomla är en populär plattform för webbsidor, som i många sammanhang är mycket smidigare och säkrare än exempelvis Wordpress. Ska ni skapa en webbsida och står inför val av plattform/CMS så kan vi hjälpa er välja den mest passande plattformen just för er och gå in i mer detalj om fördelarna och nackdelarna med Joomla. Vi har en stor erfarenhet av arbete med Joomla och har i många år byggt och servat webbsidor baserade på denna plattform. Bara ett av många exempel är just denna webbsida, som är helt baserad på Joomla.

Om ni redan har Joomla på en befintlig webbsida så kan vi hjälpa er med alla möjliga frågor/problem. Bland annat kan vi installera och konfigurera Joomla-tillägg, uppdatera systemet, ändra utseendet, skapa moduler som är speciellt anpassade just efter era krav mm. Vi arbetar även med att överföra webbsidor från andra plattformer till Joomla och vice versa. 

Fördelar med webbsidor baserade på Joomla:
• Gratis plattform med många fritt tillgängliga tillägg. 
• Hög säkerhet i jämförelse med andra vanliga CMS.
• Möjlighet för snabb utveckling/förändring, tack vare en stabil och lättmodifierad bas med många möjligheter.
• Bekväm kontrollpanel för de som vill kunna göra lite mer med sin webbsida. 

Vilka sorters webbsidor kan man skapa med Joomla som bas?
Joomla kan egentligen användas för att skapa webbsidor av alla möjliga slag, inklusive:

• Webbsidor för allt ifrån små till stora företag.
• Webbutiker.
• Forum.
• Bloggar.
• Informationsportaler.

I fall ni behöver konsultation för val av CMS, konstruktion av en ny Joomla-webbsida eller överföring till/från ett annat CMS - kontakta oss! 

Vårt standardpris för överföring av befintlig sida till en ny plattform, inklusive bruksanvisning och 2 veckors support efter färdigt arbete är 6500 kr + moms. Vid tillverkning av ny Joomla-hemsida varierar priset beroende på funktionell och designmässig komplexitet.

 

Click on the image to change it

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.