Behöver ni en fin och funktionell internet-butik med olika betalsätt?

Då har ni hittat den optimala lösningen.
Vårt team har en stor erfarenhet av arbete med olika webbshop. Vi skapar webbshop gjorda på PHP, Joomla Virtuemart, Wordpress Woocommerce, Opencart, OsCommerce, Bitrix, Magento, PrestaShop, Ubercart, Taberna CMS och andra plattformar.

Vi byter också designen på webbshop från andra leverantörer av färdiga lösningar såsom Textalk osv.
Kostnaden för att skapa en internet-butik kan bero på flera olika faktorer. Främst funktionerna och designen.
Om ni behöver en enkel internet-butik med vanliga funktioner så passar vårt STANDARD paket er. En sådan internet-butik kommer att kosta 12000 kronor.

Om ni vill ha en unik design, unika funktioner och mycket support så kommer priset för internet-butiken vara på nivå ”PRO” för 17900 kronor eller ”DEV” för 23000+ kronor för större projekt.

Vänd er till oss så kommer vi snabbt skapa en internet-butik av hög kvalité.
Alla våra webbshop är optimerade för bra positioner i sökmotorer.

Vi har gjort några tiotal lyckade webbshop och kommer vara glada att skapa en internet-butik med unik design och bra sökmotoroptimering för er. 

 

Ny, fin och väldigt bekväm butik DRESSZINO

 

Stockholms hus & Trädgårdsservice AB (Städning Stockholm, Trädgårdsservice Stockholm)

 

 


Taggar: webbshop | webbutik | ehandel | nätbutik | starta | webbutik | skapa webbshop

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.