Vi utför alla former av grafisk design – från illustrering till 3D-modellering. Vi gör inte bara enskilda designuppgifter, utan även färdiga paketlösningar som kan anpassas efter alla era behov.

Syftet med den grafiska designen är att den ska kännas igen och knytas till företaget, samt att den ska få potentiella kunder att stanna och uppfatta er seriöst. En utmärkt slutprodukt är vårt främsta fokus. Vi erbjuder tjänster som: Design av logotyper
Utveckling av en unik grafisk profil
Polygrafisk design (flyers, broschyer mm.)
Webbdesign
POS-material
Design av förpackningar och etiketter
Vi arbetar alltså i stort sett med allt designrelaterat. Kontakta gärna oss om du har frågor om någon av våra tjänster. Det vi utför är inte endast begränsat till denna lista, så om du är i behov av ett annat designjobb – fråga oss.

 

Hos oss kan du även anlita en professionell konstnär. Bland våra kollegor finns två professionella konstnärer som gärna hjälper dig med din beställning. Vi har även möjlighet att samarbeta med andra svenska konstnärer samt konstnärer från Baltikum och Ukraina. Vi samarbetar endast med människor som arbetar efter samma princip som oss – snabbt och högkvalitativt arbete till ett tillgängligt pris.  

Skicka gärna in din förfrågan, så svarar vi i detalj så snart som möjligt.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.