Professionell webbdesign

Skillnaden mellan en professionell webbdesigner och en amatör:

1. Webbdesignens stil. I professionell webbdesign används alltid en harmonisk stil. Typsnitt, färgval och disposition av designelement ska passa ihop.

 

2. En professionell webbdesigner använder inte grafik som är utdelad gratis i stora mängder för att ”göra webbsidor” 

3. En bra webbdesigner använder inte för färgglada och påträngande ”naturella” texturer. Och om den kommer det, så kommer den organisera resten av kompositionen på ett sådant sätt att texturen passar bra till alla andra designelement. 

4. En smart designer använder inte tredimensionella texter, eller färgstarka och orimliga texter.

5. En webbdesigner som är proffs inom sitt område kommer inte att använda texteffekter som är irriterande för ögonen eller distraherar från innehållet, så som blinkning, rörelse, vridning eller tredimensionella förvandlingar av text.

6. En bra designer fyller inte upp sina webbsidor med applikationer och skripter som är helt onödiga och bara förlänger sidans laddningstid, exempelvis klockor. Sådana saker gör oprofessionella webbdesigners som försöker att på något sätt dekorera sina sidor när de inte ser bra ut.

7. En klok webbdesigner använder inte stora pop-up fönster som täcker hela webbläsaren och försöker inte tvinga besökaren till något på andra sätt. Man stöter bara ifrån besökaren med detta. 

8. En resonerande designer tänker på dem som kommer att se webbsidan. Den försöker på alla sätt att minska laddningstiden på sidan, genom att optimera grafik och text. Den gör en bekväm design som inte är påträngande. 

9. En bra webbdesigner tänker noggrant på att webbsidan ska vara lätt att navigera på.

10. En professionell webbdesigner planerar sitt arbete för att ha med moderna teknologier som även kommer att fungera bra i framtiden. 

Om ni vill vara en professionell webbdesigner, så rekommenderar vi er att ta vara på dessa tips.

Om ni vill beställa professionell webbdesign med maximal kvalitet, snabbt och för tillgängliga priser – vänd er till oss, så gör vi allt möjligt för att er webbsidas design ska bli professionell och ni ska bli nöjda. 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.