Bröllopsvideo och bröllopsfotograf

Vi erbjuder högkvalitativa och kompletta tjänster inom fotografering och videofilmning av bröllop. Hos oss kan du alltid få god service, personligt bemötande och ett fint resultat. Vi kan erbjuda er fotografering med efterföljande konstnärlig bearbetning av bilder och professionell videofilmning av ert bröllop.

Vi kan utföra fotografering och videofotografering i varierande stilar och i nära samarbete med kunden. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan garantera att ni blir nöjda med vårt arbete. Fotograferingen och videofotograferingen kan utföras under hela bröllopet såväl som under några timmar.

 

Click on the image to change it

Om ni vill få fina bröllopsbilder och bröllopsvideor bör ni, på förhand, förbereda er till bröllopet. Vi kan erbjuda er en kostnadsfri rådgivning i alla frågor som berör fotografering och videofotografering av ert bröllop. Ni kan få rådgivningen så fort vi skriver under kontraktet. Vi kan lösa tillsammans alla frågor som kan uppstå i samband med kommande bröllop.

 

Inget bröllop är komplett utan en fotograf. Vi vill alltid göra bröllopsbilder för att kunna bevara våra minnen från bröllopet. Naturligtvis är det bättre om bröllopsfotograferingen utförs av professionella fotografer. Bröllopsfotograferingar och videofotograferingar av bröllop, professionella foto- och videotjänster är något som vi sysslar med i många år. Bröllopsfotografering och videofotografering av bröllop är speciella vilket gör att de inte kan utföras av personer utan erfarenhet.

 

Bröllopsfotografering och videofotografering av bröllop är något som vi skapar tillsammans med er. Ert engagemang spelar en stor roll. Vi ska försöka uppfylla alla era drömmar och vi har allt som behövs för att kunna göra det: professionella fotografer, högkvalitativ utrustning, kvalitativ efterbearbetning och, viktigast av allt, kunskap om processen och dess finesser.

 

Under bröllopsfotograferingen och videofotograferingen av bröllop ägnar vi stor uppmärksamhet åt detaljer vilket gör att vi, i slutändan, kan skapa en komplett och fascinerande film eller fotosession. Utan intressanta detaljer och minnesvärda ögonblick skulle en film eller en fotosession bli till en tråkig händelsekrönika. Vi anser att dessa, i första hand, bör framställas som konstnärliga färgstarka upplevelse. Vi anpassar oss emellertid alltid till kundens önskemål och behov. 

 

PRISER BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Vi erbjuder tre standard paket med olika innehåll och ni kan välja det av dessa paket som passar bäst. Hör av er så tar vi en fika och pratar om era drömmar och önskemål kring er bröllopsdag!

I ALLA PAKETET INGÅR

-Planeringsmöte

-Alla de bästa bilderna från bröllopsdagen, redigerade och högupplösta och i både färg och svartvitt -Webbgalleri som ni kan dela med er familj och vänner

BRONS/LILLA PAKETET 2.900:-

-Fotografering under vigseln samt Love Story session ca 2 timmar, de bästa bilderna, ca 100 st.

SILVER/HALVDAG                     5.500:-

-Fotografering under 6 timmar, de bästa bilderna, ca 300 st.

GULD/HELDAG                         10.500:-

-Fotografering under 12 timmar, de bästa bilderna, ca 500 st.

TILLVAL

Extra fototimmar 1.000:- Fotobok från 1.500:-