Fotografering och videofotografering för familjer och barn

Vi kan göra både långa och korta filmer eller fotosessioner om dig och din familj. Det kan vara en fotosession eller en film som omfattar en eller flera dagar ur din familjs liv.

Vi använder professionell utrustning och har lång erfarenhet i branschen vilket gör att vi kan skapa riktigt spännande filmer med dig och din familj i huvudrollen. Det kan bli intressant att, om många år, se dessa filmer tillsammans med dina barn och barnbarn, vänner och bekanta.

Du kommer att få ett vackert utformat, informationsrikt och färgstarkt material om du, hos oss, beställer barnfoto, familjeporträtt, videfotografering av din familj eller videofotografering av dopp.

Click on the image to change it

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.