Live streaming

Livestreaming har utvecklats väldigt snabbt och har på bara några år gått ifrån något unikt som väldigt få företag gjorde för speciella behov, till något som tusentals människor gör från sitt hem varje dag med hjälp av Twitch, YouTube och liknande.

Streaming är enormt just nu och det finns människor som bygger hela sin karriär på det, med miljontals visningar varje vecka. De vanligaste och populäraste liveströmmarna är spelrelaterade, men live streaming används även till mycket mer än bara det.

Med hjälp av live streaming kan man på ett enkelt sätt organisera en livesändning från ett valfritt event, så att alla intresserade kan se vad som händer på direkten och möjligtvis även delta med hjälp av chatt. Detta används av både privatpersoner och företag.

För företag kan live streaming vara en utmärkt lösning för att öka produktiviteten med t.ex. en konferens eller ett tal. Både företagets egna anställda och partners från andra företag kan enkelt se vad som händer och känna sig delaktiga, istället för att behöva läsa långa protokoll eller vänta på inspelningar från produktionsbolag.

Trots att det finns många som håller sin live broadcast direkt från hemmet så är det inte alls enkelt att faktiskt organisera en stabil liveström som fungerar utan avbrott och krångel, om inte man har erfarenhet och beprövad utrustning. Det är just det vi har.

För att kunna sända live från flera videokällor behöver man bland annat ha ett bra Capture Card som är kompatibelt både med datorn man streamar från och videokällorna till streamen. Vi har en stor mängd professionell streamingutrustning som passar utmärkt för alla möjliga kameror, streamingplattformer, konsoler och operativsystem. Med hjälp av vår utrustning kan vi utan besvär livesända video i så hög kvalitet som äkta 4K (Ultra HD) från flera videokällor på samma gång. Vi kan även livesända både inomhus och utomhus.

I stället för att behöva krångla med att sätta up en live stream och riskera avbrott och problem som visas live, så är det bäst att vända sig till proffs som alltid kan garantera en stabil live stream under alla möjliga villkor.

Vill ni direktsända från något företagsevent? Eller kanske få hjälp med att sätta upp er gaming-stream? För alla livestream-relaterade frågor – vänd er till oss!

 

Click on the image to change it

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.