Video för företagsevenemang

Video för företagsevenemang inkluderar företags- och presentationsfilmer, videor om företaget och video från olika affärsevenemang såsom presentationer, utställningar, möten med partner osv. Dussintals företag organiserar olika aktiviteter, öppnar nya butiker och kontor, deltar i utställningar och reklamkampanjer. För belysning av alla dessa evenemang erbjuder vi att göra en företagsvideo för företagets behov eller för visning inför en större publik.

Vi kan även filma anställdas födelsedagar, företagsfester, jul- och nyårsfiranden m.m. Vi kan hjälpa dig att skapa videohälsningar till ex. chefens födelsedag eller till olika högtider. Videohälsningar skickas allt oftare till affärspartners istället för vanliga vykort eller brev. Det höjer företagets status och visar allvaret i inställningen till samarbetet.

 

Click on the image to change it

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.